söndag 22 januari 2012

SPA



Började denna morgon med en frukost ute i Färna Herrgård. Jag och två vänner unnade oss lite "mamma lyx" så här på en söndag. Vi har gjort detta en gång per år och jag hoppas på att denna tradition fortsätter!( Ja, tradition och tradion....Vi har varit där tre gånger nu, under två år.)

I detta söndagspaket ingår det frukost , 50 minuters behandling, tillgång till SPA sviten 30 min, frukttallrik, fruktdrink och sedan kan man bada, läsa tidningar, basta...Ja, myspysa och skratta hejdlöst åt varandras historier och fantasier!!!

Njuter efter en 50 minuters behandling som innehöll, rygg och nack massage, inpackning för händer och fötter och ansiktsbehandling.






Sedan var det dags för SPA SVITEN. Ångbastu,bubbel, special dusch som sprutade vatten i olika strålar från alla hål och kanter....Relax, fruktfat, vitamindrinkar......Vi njöt må ni tro!!!!!








Nu har vi söndags mys här hemma! Alla sitter med en varsin popcorn skål och tittar på STAR WARS igen... Familjen Myhr är väldigt duktiga på att lägga till MYS efter varje dag.....Fredags MYS, lördags MYS och söndags MYS!!! Why not, man lever bara en gång!


Inga kommentarer: