onsdag 22 februari 2012

Flamboyage-slingor

Igår hjälpte snälla Ida mig med att färga utväxt och färga in tunna skiftningar av ljusguld ton runt ansiktet! Jag är mycket nöjd!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fiiiiint! Du, måste ju bara fråga... Är det HELT uppåt väggarna tokigt att be sin frisör bara göra ett par slingor, så man inte blir helt ruinerad varje gång man går dit? Jag slingade sist (går till Maria Nila) och betalade SEK 1500 och ska nu tillbaka igen (en månad har gått). MEN... plånboken skriker tom just denna månad. Vill ju inte förstöra mitt hår - som nu är på väg att bli ljust igen efter att det varit mööööörkt mörkt brunt - genom att köpa ngt själv och joxa. Tack för en fin blogg förresten, är ofta inne och läser men kommenterar desto mindre. Ska bättra mig!

Unknown sa...

Du kan absolut säga till din frisör att du bara vill ha några få slingor. Men jag vet inte om priset kommer göra någon större skillnad? Det måste du och din frisör diskutera. Frisörer tar betalt för hur lång tid en behandling tar och hur mycket färg som går åt.Men som sagt, prata med din frisör först om vad det skulle kosta.
Kul att du tycker om bloggen! Det glädjer mig! :)