onsdag 25 januari 2012

HÅR DEL:2

Personligen tycker jag att håret visar vem personen är.
Är hon, tuff,sexig,lat,stressad,kreativ,söt?

 Om man är en blyg person eller skäms för sitt utseende kan man lät dra fram allt hår och ha håret som gardinlängder för ansiktet.

 Om man vill vara sexig skapar man volym och rundborstar eller lockar lite lätt sitt hår. Håret ska sluta  i bröstvårtans höjd...

Tuff och sexig, gärna en lugg som slutar precis,precis vid ögonen så man ger ögonen ett fokus.Eller en kort klippt frisyr så man ser den långa sexiga halsen.

Den kreativa personen kommer med olika frisyrer varje dag. (Uppsatt i olika former,rakt,lockigt,kort ,långt och givitvis mycket färg....)

Den lata personen sätter upp sitt hår i en tråkig knut,har aldrig färgat håret för det är ju så jobbigt med utväxt...Den vet inte vad inpackning och styling grejer är för något?!?!

Den som vill se ut som alla andra och flyta in i massan klipper sig i en  halvlång frisyr, lite uppklippt fram,lite uppklippt uppe på, flikiga men mjuka linjer.....Det får inte synas nå kanter efter uppklippningen allt ska flyta in i varan.

Personen som vill att folk ska "reagera" och tycka till och är inte rädd för andras åsikter vill ha en frisyr som INGEN annan har..Personen gillar att provisera och njuter av att folk chockas.



Inga kommentarer: